Tel: (+36) 28 514-485
Aktuális

Ajánlatkérés

Szerviz, alkatrész

Aktuális hírek
Hasznos tipp a lagúna felkeverésére

Hasznos tipp a lagúna felkeverésére

2017-10-19

Gyakran találkozhatunk olyan problémával is, hogy a lagúnában lévő hígtrágya megkérgesedett, vagy az alja leülepedett. A rendkívül népszerű mobil trágyakeverő berendezésünk keverőlapátjai a padlóelemek elmozdítása nélkül, a rácspadló résein át leengedhetőek a trágyatérbe, így a homogenizálást egyszerűen és gyorsan elvégezhetjük.

Kompakt technológiai konténer biogáz üzemhez

Kompakt technológiai konténer biogáz üzemhez

2017-10-19

Az UTS ProCon technológiai konténer az Ön biogázüzemének szíve és vezérlő központja, melynek fejlesztése azon a tapasztalaton alapul, amit az UTS az általa tervezett és berendezésekkel felszerelt több, mint 1600 biogázüzem alapján magáénak tudhat. Plug&Play biogáz az Ön telephelyére.  

Borjúnevelő iglukkal az életerős borjakért

Borjúnevelő iglukkal az életerős borjakért

2017-10-01

A kültéri környezetben történő borjúnevelés egyik előnye, hogy még ellenállóbbak lesznek a borjak a betegségekkel szemben.  Az Urban borjúnevelő IGLU termékpalettájával a gyakorlati alkalmazásban is jól bevált, flexibilis és időtálló rendszert kínálunk, illetve megmutatjuk az igluk helyes használatát is.

Stadiko nagynyomású mosóberendezés

Stadiko nagynyomású mosóberendezés

2017-09-22

A Stadiko nagynyomású mosó 8,5/30-150 típust kifejezetten azoknak állattartó telepeknek ajánljuk, akik egy hosszú élettartamú, magas minőségű mobil mosóberendezést keresnek. Alkalmazásával rendkívül gyorsan és hatékonyan tisztára moshatjuk az istállóinkat. Fő felhasználási terület: Sertésólak, pulykatenyésztés, csirketartás.

MilkShuttle - A borjúitató

MilkShuttle - A borjúitató

2017-09-05

Borjúitatásnál sokszor problémát jelent, hogy állandó hőmérsékletű, pontos mennyiséget tudjunk kiosztani az állománynak, ráadásul a lehető legkevesebb időráfordítással. Erre kínálnak tökéletes megoldást a fejlesztésekben élen járó német Urban GmbH termékei a Stallprofin keresztül. A MilkShuttle mobil tejkiosztó kocsikkal minden körülmények között a pontos mennyiség kerül az állat elé, a megfelelő hőmérsékleten.