Tel: (+36) 28 514-485
Aktuális

Ajánlatkérés

Szerviz, alkatrész

Stallprofi Folyamat Management Service

2020-10-29

Mit keres egy sereg marhatelep vezető a Stallprofi betonüzemben?Avagy milyen volt az első „Lean szemlélet az állattartásban” kerekasztal- beszélgetés gondolatébresztője.

Október 22-én tartottuk az első „Lean szemlélet az állattartásban” című kerekasztal-beszélgetésünket.

A téma bevezető jellegére és a Covid-helyzetre való tekintettel a beszélgetésre szűk partneri körben, Gödöllőn került sor.

 

A célunk az volt, hogy a tartós és közeli üzleti kapcsolatunk kiterjesztéseként olyan szolgáltatást kínáljunk, ami segít a munkafolyamatok optimalizálásában, a munka hatékony elvégézésében, illetve az anyagi veszteségek és a munkahelyi stressz csökkentésében. Mindezek eredményeként pedig a  nyereség növekedését és az alkalmazottak elégedettségét érjük el.

 

Sikerült finomítani a hazai állattartás LEAN szemlélet szerinti megközelítését és körvonalazni a specifikus gyakorlati feladatokat. Köszönjük azoknak, akik elfogadták a meghívásunkat és együtt gondolkodhattunk velük. Külön sikerélmény volt, hogy megosztották velünk a gazdaságok kritikus, beavatkozást igénylő részeit. Értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk, ezekre alapozva, innen folytatjuk a beszélgetés-sorozatot.

 

Azok, akik lemaradtak,  nyitottak a témára, és szeretnének többet megtudni a fentiekről:

1. Az alábbi képre kattintva tekintsék meg galériánkat az eseményről!

2. Írjanak az judit.nagy@stallprofi.hu email címre és jelezzék konzultációs szándékukat.

 

Lean

 

További kérdéseit várjuk a +36 70 600 36 64-es telefonszámon!

     

LeanLeanLeanLeanLeanLeanLeanLeanLean

« vissza