tel: (+36) 28 514-485
Aktuális

Ajánlatkérés

Szerviz, alkatrész

Európai szintű sertésszaporító Stallprofi technológiával

2019-07-23

A sertés mesterséges termékenyítésre létrehozott Topigs Norsvin AIM Doroslovo vállalatot 2015-ben a Holló Company és a régió legnagyobb sertéstenyésztő vállalata a Topigs Norsvin Danubia Kft. közösen alapította, amely mostanra vezető szerepet tölt be a piacon.

A sertéstelep létesítő és a sertésintegrációs projekt keretein belül felépítettek egy 750 kocás Nukleus-állományt. Ez jelenleg Európa egyik legmodernebb technológiájával működik. 

A Holló Company szaporító komplexumának kialakítására több nemzetközileg is kiemelkedő referenciákkal bíró cég pályázott. Különösen nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a létesítmény tervezését, a teljes szellőzési rendszert teremfűtéssel, központi evaporatív vízhűtő panellel, táveléréssel a Stallprofi szállította. Saját mérnökeink nagy pontosságú 3D kiviteli tervei alapján a rendszer felépítése zökkenőmentesen zajlott a helyiek munkájával.

 
 Munkácsy Tej Kft  
 

A Holló Company szállítja a térség szaporítóanyagának 95 %-át kifogástalan minőségben. Az ilyen eredmények biztosításához a Stallprofi saját gyártású beton rácspadlóját alkalmazzák, ami nem kevésbé hozta a várt eredményeket, mint a már említett tartástechnológiai rendszerek.

A két cég közötti megalapozott kölcsönös bizalom és szakmai elégedettség következő megállójaként pedig a Holló Company ma már a Stallprofi beton rácspadló disztribútora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HollóCompanyHollóCompanyHollóCompanyHollóCompanyHollóCompany

« vissza