tel: (+36) 28 514-485
Aktuális

Ajánlatkérés

Szerviz, alkatrész

Merre tart a Lovasberényi Agrár?

2019-09-03

A Lovasberényi Agrár Kft. egy évvel ezelőtt még 220 kocás, heti termelési ritmusban működő hízókibocsátó telepként üzemelt. Majd fél éve kiürítették a telepet, csatlakoztak az UBM rendszeréhez, és 5 hetes termelési ritmusban, egyszerre 60 kocát fialtatnak, és a malacokat 25 kg-os súlyban értékesítik.

A már korábban költséghatékonyan felújított fiaztatókat a Stallprofi javaslatára Farotekkel szerelték fel. A rendszer amellett, hogy növeli a munka gyorsaságát és hatékonyságát, remek kiegészítése egy korábbi korszerűsítésnek a telepen. Az egyedi azonosítású chip-es kocatakarmányozó rendszer bevezetését szintén a Stallprofi szolgáltatja.

 

LovasberényFarotek

A képre kattintva tekintse meg a referenciafotókat!

 

Idén eljött az idő, hogy még egyet lépjünk tovább közösen

Tóth Ervin telepvezető a Farotektől visszafogott feletetést, majd magas takarmányfelvételt vár el.

A Farotek elektronikus kocatakarmányozó berendezés nagy előnye továbbá, hogy

a tartályon elhelyezett 3 szintű jelzőlámpa figyelmeztet a problémás egyedekre, megkönnyítve a azok kiszűrését és célzott kezelését.

Az állomány monitorozása folyamatos: a folyosón elhelyezett TouchTek boxon a teremben lévő teljes állomány bármikor áttekinthető. A Milan Tuch kézi terminállal a kocák be- és kitelepítése transzponderek „lecsipogtatásával” történik.

A Farotek PC felülete szintén rendkívül felhasználóbarát, nagyon könnyen átláthatóvá válik a kezelése, grafikus megjelenítése pedig leegyszerűsíti a malac- és kocaadatok bevitelét.

A rendszer legmagasabb felhasználói szintjén lehetőség van a takarmányozás koncepció szintű menedzselésére: takarmánygörbéket hozhatunk létre és etetési időket határozhatunk meg.

A projekttel kapcsolatos kérdéseivel hívja: +36706003664

LovasberényFarotekLovasberényFarotekLovasberényFarotekLovasberényFarotekLovasberényFarotekLovasberényFarotekLovasberényFarotek

« vissza