Tel: (+36) 28 514-485
Aktuális

Ajánlatkérés

Szerviz, alkatrész

Műszaki kiképzésen a Wasserbauernél

2019-10-09

Streitmann György, Bábonyi Miki és Felföldi Józsi osztrák Wasserbauer „kiképzésén” járt. A cég waldeneukirchen-i központjában 2 szervízvezetőnk elméleti tudását és gyakorlati tsztalatát mélyítette:

- Darabjaiból raktak össze egy-egy Butler Gold takarmányrendező robotot, a legkisebb részletekig átlátva a gép mechanikáját.

- Másnap élesben folytatódott a küldetés: egy robot telepítését végezték egy családi gazdaságban, ahol –mint kiderült– a feleség magyar és a gazda édesapjának nálunk is vannak telepei.

A zökkenőmentes telepítést másnap egy elméleti képzés követte, mikor is a Stallprofi delegáció a frissen megújult szoftver működési elvében és a karbantartási műveletekben merült el.

A családiasra sikerült oktató napokat követően a fiúk meglátogathatták a Wasserbauer mintatelepét, ahol 30 évvel ezelőtt Franz Wasserbauer és a cég története elkezdődött egy saját találmánnyal. A cégnél azóta egymást követik az úttörő fejlesztések.

A filmre kattintva láthatja működés közben a Butlerhez illeszthető abrakadagolót!

 

 

Tekintse meg képgalériánkat!

 

wasserbauer_kikepzes

wasserbauer_kikepzeswasserbauer_kikepzeswasserbauer_kikepzeswasserbauer_kikepzeswasserbauer_kikepzeswasserbauer_kikepzeswasserbauer_kikepzeswasserbauer_kikepzes

« vissza