Tel: (+36) 28 514-485
Aktuális

Ajánlatkérés

Szerviz, alkatrész

Alma Pro szoftver - felhasználóbarát, informatív felület magyarul

2020-02-20

Modern borjúnevelési modell - 4. rész

A borjúnevelésről szóló sorozatunkban ezúttal az Alma Pro borjúitató szoftverének alkalmazási lehetőségeit járjuk körül a szoftver „belsejének” legpraktikusabb részeit egy könnyen értelmezhető képgalérián át szemléltetve.

A műszaki felügyeletet és irányítást egy jól áttekinthető érintőképernyő teszi egyszerűvé, melynek szoftveres kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát és könnyen kezelhető. A takarmányozással összefüggő értékek mellett a gép az egészségi paramétereket is méri, és hiánytalanul tárolja őket, így Ön első ránézésre áttekintheti borjai helyzetét. Az okosan kialakított szenzorrendszer segítségével felismeri az állomás az egyes borjakat a transzponderük alapján, így a tejmennyiség kiadagolása egyedenként pontosan beállítható.

 

A magyarázó képekért kattintson a galériára!

 

Alma Pro - Modell 4. rész

 

Ha a jövőheti találkozóról további kérdése lenne, akkor hívja a +36706003664-es telefonszámot vagy írjon a judit.nagy@stallprofi.hu email címre.

Alma Pro - Modell 4. részAlma Pro - Modell 4. részAlma Pro - Modell 4. részAlma Pro - Modell 4. részAlma Pro - Modell 4. részAlma Pro - Modell 4. rész

« vissza