Tel: (+36) 28 514-485
Referenciák

Ajánlatkérés

Szerviz, alkatrész

Átemelő akna referenciák
Átemelő akna - PakodÁtemelő akna - Pakod
Átemelő aknák keresztcsatornákkal - MiklósmajorÁtemelő aknák keresztcsatornákkal - MiklósmajorÁtemelő aknák keresztcsatornákkal - MiklósmajorÁtemelő aknák keresztcsatornákkal - MiklósmajorÁtemelő aknák keresztcsatornákkal - MiklósmajorÁtemelő aknák keresztcsatornákkal - MiklósmajorÁtemelő aknák keresztcsatornákkal - MiklósmajorÁtemelő aknák keresztcsatornákkal - MiklósmajorÁtemelő aknák keresztcsatornákkal - MiklósmajorÁtemelő aknák keresztcsatornákkal - Miklósmajor
Átemelő akna - DombegyházÁtemelő akna - DombegyházÁtemelő akna - DombegyházÁtemelő akna - DombegyházÁtemelő akna - DombegyházÁtemelő akna - DombegyházÁtemelő akna - Dombegyház
Végh Család - Pakod    
        Átemelő akna - Pakod
A Végh család minden beruházást úgy tervez, hogy az hosszútávú nyereséget és biztonságot adjon. A termôföld nélküli vállalkozás elsôként ismerte fel az országban, hogy a hígtrágya érték, és a kiszolgáltatott kihelyezési kényszerbôl akkor lehet váltani, ha a trágya minôsége a csúcsokat döngeti. A cél eléréséhez a Stallprofit hívták segítségül. A hígtrágya átemelőakna egy 15kW teljesítményű, nyomásérzékelésen alapuló szintszabályzással működtetett U.T.S. gyártmányú merülő rendzserű darabolós zagyszivattyú szolgálja a folyamatos, megbízható hígtrágya átemelést.    
       
Kisalföldi Mg. Zrt. - Miklósmajor   
       Átemelő aknák keresztcsatornákkal - Miklósmajor
A miklósmajori fejőházban és az üszőistállóban keletkező trágyalé összegyűjtésén túl a legizgalmasabb megoldás a termelőistállóknál született. A négy istállóhoz két keresztcsatorna készült, amikbe a trágyakihúzók termelik a trágyát. A keresztcsatornák egy-egy keverővel is ellátott fogadóaknába torkollanak, ahonnan kúpos kialakítású, felülről szívó járókerekes, hosszútengelyes szivattyúk továbbítják a tolózáraknák felé a trágyát. A rendszer a keresztcsatornák visszamosatását is megoldja.    
       
Dombegyházi Agrár Zrt. - Dombegyház
      Átemelő akna - Dombegyház
Az 1260 kocás sertéstelep hígtrágyája a telepi átemelőaknán keresztül jut a hígtrágya tárolókba. Az automata szintszabályzással ellátott merülő rendszerű 15kW-os szivattyú megbízható munkát végez minden nap.    
       

 

Átemelő akna - PakodÁtemelő akna - PakodÁtemelő akna - Pakod
Átemelő aknák keresztcsatornákkal - Miklósmajor