Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

 

Ezen a hétvégén, azaz április 26-27-28.-án kerül megrendezésre Hódmezővásárhelyen az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, ami egyben az év legnagyobb állattenyésztési kiállítása is. Kedvcsinálónak ebben a rövid információs levélben szeretnénk ízelítőt adni arról, hogy mire számíthatnak a látogatók a Stallprofi Magyarország Kft standján. Idén a Topigs Danubia Kft-vel közösen a B/413 standon talál meg minket. 

Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz.

 

 

  Testközelből a Stallprofi rácspadló

A főtérrel szomszédos standunkon az egyik legszembetűnőbb látványelem, hogy kiállítóterünk teljes padozatát rácspadlóból építjük meg. Ez az első olyan hazai gyártású rácspadló, ami messze meghaladja az eddig megszokott színvonalat. A képre kattintva egy látványos galériában nézheti meg a jelenleg bővítés alatt álló gyártósort üzemelés alatt.

   

 

 

  Marhatartás technológia a Bertasi-tól

Idén nagy hangsúlyt fektetünk a marhatechnológia bemutatására. Reméljük lenyűgözi a többfunkciós nyakbefogónk, amelyet ki is próbálhatnak az érdeklődők a helyszínen. Pihenőboxból nem csak a klasszikus, hanem a jövőbe mutató megoldásokat is bemutatjuk. Beszállító partnerünk az innovatív megoldásokat kínáló és több mint 30 éve a piacon lévő olasz Bertasi. Az itatást forradalmasító, kifejezetten tejelő marháknak kifejlesztett 520-as modellünk bő vízhozamával, öntisztító funkciójával mindenkit lenyűgöz.

   

 

 

  Agrotel Szélfüggöny

A marhaistállók szellőzése és jó levegője kulcsfontosságú a termelésben. A professzionális Agrotel oldalfali függönyszellőző rendszer WS-S4 típusából egy komplett, működőképes mintafalat viszünk a látogatóknak, ahol a saját szemükkel győződhetnek meg annak tartósságáról és magas minőségéről. Különlegessége, hogy a nyitásmódok szabadon változtathatóak, illetve nyitás után a függönyszakasz fel-le is mozgatható, ezzel megoldva az árnyékolás szerepét is.

   

marhatartas szelfuggony ws2 

 

  MIK rácspadló rendszer

A strapabíró, jól megtervezett műanyag rácspadlók megkönnyítik a telepen dolgozók munkáját és kényelmesebbé teszik az állatok életét is. Standunkon felépítünk egy komplett fiaztató állást, aholmeggyőzően fog hatni a méretes fűtőlap, a trágyaledobó nyílás és a különböző variációs lehetőségek. A német MIK gyár elismert név a piacon, ha még nem fogta a kezében a termékeit, a kiállításon most erre is lesz lehetősége.

   

 

 

  Argos vezérlőcsalád

Legyen a gazda a világ bármely pontján, ezentúl távfelügyelettel bármikor lekérheti a sertéstelepen üzemelő szellőzőrendszer adatait, vagy akár módosíthatja is azokat. Az Argos rendszer tudja a betelepített állomány korát és nagyságát, méri a légszállítást, majd az előre programozott, életfázishoz igazított szellőzésgörbék alapján állítja be a kívánt légmennyiséget. Teljesen homogén, pontos légszállítás, mindig az istálló megfelelő pontján. Érintőképernyős központi vezérlő a telepvezetésnek és alapvető funkciókat, illetve adatokat tartalmazó teremvezérlő a telep dolgozóinak a tökéletes telepi működéshez. Mindez kipróbálható a standunkon.

   

argos vezerlo 

 

 

Reméljük felkeltettük érdeklődését és idén is meglátogat minket a dísztér melletti standunkon!