Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

Kérjük tekintse meg hírlevelünket, amelyben az aktuális munkáink mellett cégünk belső fejlesztéseiről, valamint a legkorszerűbb technológiákról is értesülhet. Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz.

 

  Belső fejlesztések

Kapacitás bővítés: új rácspadló gyártósor Gödöllőn

A beton rácspadlók iránti megnövekedett érdeklődés arra sarkalta a Stallprofi rácspadlók gödöllői gyártóját, hogy egy új gyártósor termelésbe állításával tovább növelje a gyártókapacitását. Ez a jövőben azt jelenti, hogy a jelenlegi kapacitás több, mint négyszeresére is képes lesz az üzem. Ezzel a szállíátsi határidők lerövidülnek, a kiszolgálás még hatékonyabb lesz, a minőség pedig változatlan.

   

uj racspadlo gyartosor

 

  Beszámoló aktuális munkáinkról

Elkészült a Hidráns Kft új 1700 férőhelyes malacnevelője

A Hidráns Kft szándéka egy minden igényt kielígétő, korszerű sertéstelep létesítése. Ennek a komplex beruházásnak az első lépcsője a 6x288 férőhelyes malacnevelő rekonstrukciója, amely a napokban nyeri el végleges formáját és hamarosan megtörténhet az első betelepítés is. Szerelőink az utolsó simításokat végzik, a beüzemelés folyamatban van. Tekintse meg a felújítás alatt készített képeinket!

   

 

  UTS Biogáz Kft 

Egyszerű megoldással varázsolhat biogázüzemet hígtrágya tározójából

Alakítsa át meglévő hígtrágya tározóját biogázüzemmé könnyen és gyorsan. Az UTS ProCon technológiai konténer az Ön biogázüzemének szíve és vezérlő központja, melynek fejlesztése azon a tapasztalaton alapul, amit az UTS az általa tervezett és berendezésekkel felszerelt több, mint 1600 biogázüzem alapján magáénak tudhat. Plug&Play biogáz az Ön telephelyére, akár meglévő hígtrágya tározó mellé is.

   

 

  Cégélet 

Family Weekend II. - Arló

Az immáron hagyományossá váló családi hétvégét ebben az évben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arlón tartotta a Stallprofi Kft. A cég munkatársai, valamint családtagjaik az esős idő ellenére is jól szórakoztak. A légvár, a kutyabemutató, a csocsó, a billiárd és számos más lehetőség újra összehozta a társaságot a dolgos hétköznapokon kívül is.