Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

Kérjük tekintse meg hírlevelünket, amelyben az aktuális munkáink mellett cégünk belső fejlesztéseiről, valamint a legkorszerűbb technológiákról is értesülhet. Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz.

 

  Hasznos ötletek pályázathoz

Urban MilkShuttle - a borjúitatás csúcsa

Borjúitatásnál sokszor problémát jelent, hogy állandó hőmérsékletű, pontos mennyiséget tudjunk kiosztani az állománynak, ráadásul a lehető legkevesebb időráfordítással, bármilyen időjárási körülmények között. Erre kínálnak tökéletes megoldást a fejlesztésekben élen járó német Urban GmbH termékei a Stallprofin keresztül. A MilkShuttle mobil tejkiosztó kocsikkal minden körülmények között a pontos mennyiség kerül az állat elé, a megfelelő hőmérsékleten.

   

urban milkshuttle

 

 

Stadiko - rendkívül hatékony nagynyomású mosó, hosszútávra tervezve

A Stadiko nagynyomású mosó 8,5/30-150 típust kifejezetten azoknak állattartó telepeknek ajánljuk, akik egy hosszú élettartamú, magas minőségű mobil mosóberendezést keresnek. Alkalmazásával rendkívül gyorsan és hatékonyan tisztára moshatjuk az istállóinkat. Fő felhasználási terület: Sertésólak, pulykatenyésztés, csirketartás. Tekintse meg a teljes termékpalettát és kérjen ajánlatot.

   

stadiko

 
 

Reck - lagúnakeverés a rácspadló résein keresztül

Gyakran találkozhatunk olyan problémával is, hogy a lagúnában lévő hígtrágya megkérgesedett, vagy leülepedett. A rendkívül népszerű mobil trágyakeverő berendezésünk keverőlapátjai padlóelemek elmozdítása nélkül, a rácspadló résein át leengedhetőek a trágyatérbe, így a homogenizálást egyszerűen és gyorsan elvégezhetjük. Kíváló megoldás a régi és új istállóknál is, akár már 1,7 x 15cm-es réssel rendelkező rácspadlók esetében is. Külön megoldás létezik marhaistállók számára is.

   

 

  Beszámoló aktuális munkáinkról 

Csorvás - elkészült az első fiaztató is a sertéstelepen

Több ütemben folyik a csorvási sertéstelep felújítása, jelenleg egy 2x34 férőhelyes fiaztatót adtunk át. A régi istállóból egy minden igényt kielégítő új fiaztató készült. A kivitelezésben továbbra is hatalmas előnyt jelent a 3D tervezői hátterünk, ezt már a partnereink is megtapasztalták.

   

csorvas fiaztato 014

 
 

Mezőkovácsháza - gerincszellőzőt kapott a régi termelőistálló

A nyári nagy melegek Mezőkovácsházán is problémát jelentettek ebben a palatetős, zárt gerinccel megépített termelő istállóban. A hőstressz állandó bevételkiesés a gazdaságnak, így a cégvezetés úgy döntött, hogy ezt igyekszik a jövőben minimálisra csökkenteni. A Stallprofi tetszetős és hatékony megoldást kínált a problémára, amely gyorsan és egyszerűen felszerelhető, így a jövő évi nyarat már az új gerincszellőzővel felvértezve várja a korszerűsített istálló. Eredményes termelést kívánunk!