Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

Kérjük tekintse meg hírlevelünket, amelyben az aktuális munkáink mellett cégünk belső fejlesztéseiről, valamint a legkorszerűbb technológiákról is értesülhet. Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz.

 

  Beszámoló aktuális munkáinkról 

Tedej - Elkészült az 1200 kocás tenyészcentrum

Zöldmezős beruházásként egy minden igényt kielégítő tenyészcentrumot adhattunk át a Tedej Zrt-nek. Az épület egyik felében egy egyedi azonosításos, fül-chipes takarmányozással felszerelt, 12 etetőállással rendelkező tágas, 720 férőhelyes kocaszállás kapott helyet. A másik oldalon alapvetően a süldőneveléshez, előkészítéshez és termelésbe állításukhoz szükséges termek, valamint azok komplett technológiái szolgálják a sertéstelepet. A képre kattintva további fotókat és érdekességeket talál.

   

tedej tenyeszcentrum

 

Bicske - Klasszikus problémához forradalmi megoldás

Jellemző gond a marhatelepeken, hogy a trágyautakról tolólappal összegyűjtött trágya túl híg ahhoz, hogy az almostrágya tárolóba, ahhoz pedig túl sűrű, hogy könnyedén szivattyúzva a hígtrágya tárolóba kerüljön. Az általunk javasolt megoldás reméljük egy új hullámot indít el a marhatelepeken, megszabadítva a gazdaságokat ettől a rendszeresen visszatérő problémától.

   

bicske telepi akna

 

  Az UTS Biogáz Kft hírei 

Kiskőrös - Végéhez közeledik a biogázüzem kivitelezése

Kiskőrösön épülő biogáz üzem kivitelezés a végéhez érkezik hamarosan. A kivitelezésnél a 3D tervezésünk óriási segítség volt minden résztvevő fél számára. Hamarosan részletesen beszámolunk a projekt fontosabb adatairól és az indulásról. Addig is tekintsék meg a KiskőrösTv riportfilmjét az üzemről, amely a képre kattintva elérhető. 

   

 
 

  Promóció

Tejkiosztó kocsi Akár 15+5% kedvezménnyel

Továbbra is tart az akciónk az Urban MilkShuttle tejkiosztóra. Május 10-ig történő rendelés esetén akár már 5199€-ért a telephelyén lehet a 250 literes verzió! Kifejezetten alkalmas a magyar terepviszonyokra a nagyméretű kerekeivel. A tejkiosztóval minden borjú pontos adagot, pontos hőmérsékleten kapja meg. Kezelése és irányítása rendkívül egyszerű. Itt az idő, hogy ilyen nagy kedvezménnyel megvegye a tejkiosztót!

   

 

Április 25-26-27.-én újra Állattenyésztési napok Hmvhelyen

Idén is megtalálnak minket a Dísztér sarkánál lévő standunkon, ahol számos kedvezménnyel és újdonsággal várunk minden érdeklődőt. Kipróbálhatják a tejkiosztó kocsinkat, megnézhetik a rácspadló kínálatunkat vagy akár az újgenerációs sertés fiaztató takarmányozás technológiánkat is. Térjen be hozzánk egy kávéra és egy süteményre, szívesen látjuk! A tavalyi kiállításról készült képgalériánkat megnézheti a képre kattintva.

   

hmv2013