Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

Kérjük tekintse meg hírlevelünket, amelyben az aktuális munkáink mellett cégünk belső fejlesztéseiről, valamint a legkorszerűbb technológiákról is értesülhet. Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz.

 

  Napi súlygyarapodás növelése a malacnevelőben

A klasszikus kombinált önetetőket már nem kell bemutatnunk senkinek. Van viszont egy olyan megoldás is a malacnevelőben, ami tovább fokozza a súlygyarapodást, csökkenti a rangharcokat és a választást követő stresszt. Ismerje meg a Rondomat S3 szenzoros etetőnket.

   

rondomat

 

 

  IGLU - borjúnevelő az életerős borjakért

A kültéri környezetben történő borjúnevelés egyik előnye, hogy még ellenállóbbak lesznek a borjak a betegségekkel szemben, de az időjárás szélsőségeitől védenünk kell a borjakat. Az Urban borjúnevelő IGLU termékpalettájával egy a gyakorlati alkalmazásban is jól bevált, flexibilis és időtálló rendszert kínálunk, illetve megmutatjuk az igluk helyes használatát is.

   

 

  Szeparálás felsőfokon

A kecskeméti Pilze-Nagy Kft jobbára gombaalapanyaggal működő biogáz üzeménél nagy igény jelentkezett napi kb. 40m3 fermentlé szeparálására. A cél a végtározók tehermentesítése. Az automatizált rendszer kiépítését komoly tervezőmunka előzte meg, a végeredményt most megmutatjuk Önnek is.

   

pilze-nagy szep

 

 

  Miért szeretik a tehenészetek a MilkShuttle-t?

A kérdésre szerencsére sok választ kaptunk a partnereinktől, ami egyben azt is jelenti, hogy nagy az érdeklődés a tejkiosztó kocsi iránt. Számos tehenészet élt az ingyenes tesztelési lehetőséggel a vásárlás előtt. Készítettünk egy rövid beszámolót az eddigi tapasztalatokról.

   

milkshuttle davod

 

  Kiemelkedően nagy érdeklődés Hódmezővásárhelyen

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb kiállításának tekinthetjük a 2014-es Állattenyésztési Napokat. Kifejezetten örültünk, hogy a régi partnereink szinte megállás nélkül egymásnak adták át a székeket, de számos új érdeklődőt is megismerhettünk. Nagyon népszerű volt a MilkShuttle borjúitató, ami nem csak a standon, de a kiállítás teljes területét bejárva is bemutatkozott. Találkozzunk jövőre is! 

   

hmv