Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

Kérjük tekintse meg hírlevelünket, amelyben az aktuális munkáink mellett cégünk belső fejlesztéseiről, valamint a legkorszerűbb technológiákról is értesülhet. Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz.

 

  Kiskőrösön is biogázüzemet építettünk

Elkészült az UTS első hazai ProCon vezérlésű biogázüzeme. A már 2008 óta magépült, 5 másik UTS üzemmel ellentétben, itt a szivattyúzási rendszer, a hőközpont és az üzem PLC alapú vezérléstechnikája nem a helyszínen épített szivattyúházban került kiépítésre, hanem összeszerelten, a német gyárban letesztelve, kamionon érkezett az építkezési helyszínre.

   

 

  Valami nagyon jó dolog készül a borjaknak Pélyen

Hosszas tervezői munka és egyeztetések sora után végre testet ölthet az a forradalmi megoldás, ami Magyarországon eddig ismeretlen minőségben gondolja újra a borjúnevelést. Az újdonságokra nyitott, türelmes és konstruktív pélyi beruházó marhatelepén elkezdődtek a munkálatok, pillantson bele az előzményekbe!

   

fh-es borjunevelo n zet

 

 

  Kocaszállás rekonstrukció Szilban

A fiaztatók és malacnevelők utáni második lépcsőben újult meg a kocaszállás a szili sertéstelepen. Az automata Intec etetőállások rengeteg időt és energiát spórolnak meg, sőt a takarmányfajlagot is minimalizálják. Eredmények: mindig naprakész, aktuális információk minden kocáról, sokkal jobb kocakondi, minimális vetélés.

   

 

 

  Elkészültünk a vemhesítő felújításával Abádszalókon

Az elavult technológia 21. századi megoldásokra történő cseréje már nagyon aktuális volt az abádszalóki vemhesítőben. Alapos tervezés és a beruházóval folytatott hatékony közös gondolkodás előzte meg a kivitelezést, amelynek eredményeként az eredeti istállóépület kellemetlen helyen lévő oszlopai sem jelentettek végül leküzdhetetlen akadályt.

   

abadszalok vemhesito

 

 

  Készüljön a pályázatra már most!

 

Előzze meg a kapkodást és rögtönzést, kérje cégünk segítségét már most. A Stallprofi Magyarország Kft a tervezéstől akár a fővállalkozóként történő kulcsrakész kivitelezésig szívesen felajánlja szaktudását. Mindezeken túl az elszámolási időszakban a projekt lezáráshoz is professzionális segítséget nyújtunk. Kezdjük el együtt a pályázatra való felkészülést, kerüljön velünk kapcsolatba itt!