Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

Örömmel értesítjük, hogy a Stallprofi Kft útjára indította a hírlevél szolgáltatását, amelyben az aktuális munkáink mellett cégünk belső fejlesztéseiről, valamint a legkorszerűbb technológiákról is rendszeresen értesülhet.

Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz. 

 

  Elindult a Stallprofi Kft weboldala

Rengeteg fontos információ egy helyen

   

Stallprofi weboldal

Az utóbbi hónapokban nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy egy minden igényt kielégítő honlapot indíthassunk el. Látogasson el a www.stallprofi.hu címre és tekintse meg cégünk tevékenységeinek részletes információit, vagy böngésszen a bel- és külföldi referenciáinkról készült számtalan galéria fotói között. Ajánlatkérését vagy szerviz igényét ezentúl kényelmesen, akár online is beküldheti az ezekre létrehozott sablonok kitöltésével.    

 

  Új hizlalda Hajdúböszörményen

Megkezdődött a termelés a Nagyhegyesi Agrár Kft 2x400 férőhelyes új hizlaldájában

hajduboszormeny hizlalda

    

Az eddigi sikeres felújítások arra ösztönözték a beruházót, hogy ismét a Stallprofi szakértelmét vegye igénybe. Az új hizlalda a már korábban is bizonyított álmennyezet szellőzésünkkel épült meg. A rendszer tudja a termekben lévő állomány nagyságát és korát, így mindig pontos szellőzést állít be. A termelési eredményekről hamarosan beszámolunk, addig is kattintson ide a képekért!

 

  Beton rácspadló gyártás csúcsminőségben

Készül a beton rácspadló Gödöllőn 

Beindítottuk magyarországi rácspadló gyártásunkat. A német technológiával készülő betonrácsok megfelelnek a legszigorúbb műszaki elvárásoknak is. A kiváló minőség és a kedvező ár már most sokak érdeklődését kiváltotta. A hazai igények kielégítése mellett folyamatos a rendelés osztrák, horvát és román viszonteladóink részéről is. Forduljon hozzánk ajánlatkérésével!

   

Rácspadló gyártás

 

  Biogázüzemet adtunk át Ongán

Alig két hónap alatt már csúcsteljesítményen termel az új üzem

Onga - biogázüzem

   

Az 500kW teljesítményű biogáz üzemet teljes fővállalkozásban építette a Stallprofi Kft leányvállalata, az UTS Biogas Kft. Az üzem tökéletesen illeszkedik a Geo-fríz Kft 700 tehénnel és 1000 ha földterülettel rendelkező gazdaságába. Napi alapanyagok: 60m3 szarvasmarha hígtrágya, 24t almos trágya, 2t siló cirok. Ide kattintva megtekintheti az üzemről készült fényképeket!

 

  Mobil trágyakeverő

Lagúnakeverés a sertés- vagy marhaistálló rácspadlóján keresztül

Gyakran találkozhatunk olyan problémával, hogy a lagúnában lévő hígtrágya megkérgesedett. A rendkívül népszerű mobil trágyakeverő berendezésünk keverőlapátjai a padlóelemek elmozdítása nélkül, a rácspadló résein át leengedhetőek a trágyatérbe, így a homogenizálást a rácspadlók elmozdítása nélkül egyszerűen és gyorsan elvégezhetjük. A keverő akár 7,5kW teljesítménnyel is rendelhető. Pontos műszaki tartalom és ár tekintetében keressen meg minket ajánlatkérésével! A képre kattintva rövid videót tekinthet meg a használatról.