Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

Kérjük tekintse meg aktuális hírlevelünket, amelyben az aktuális munkáink mellett cégünk belső fejlesztéseiről, valamint a legkorszerűbb technológiákról is értesülhet. Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz.

 

  Stallprofi International Srl

Már Romániában is bizonyít a hizlalda technológiánk

A Stallprofi Kft romániai leányvállalata is komoly sikereket könyvelhet el. Rögtön két hizlaldába is beszereltük a professzionális oldalfali szellőzőrendszerünket vákumszenzorral, hőmérsékletérzékeléssel, légszállítást mérő ventillátorral és nagynyomású hűtő-párásító rendszerrel. A szellőzés vezőrlését már az új Argos érintőképernyős vezérlőcsalád látja el. Tekintse meg galériánkat is!

   

zilah popeni2 hizlalda

 

  Beton rácspadló

 Kiváló minőség Gödöllőről

rácspadló gyártás

   

Páratlan minőségű beton rácspadlók 80-250cm-ig. Német gyártósorról, de hazai gyártással. Bővebb információk a honlapunkon.

 

Listaár: 6.050 Ft +Áfa /m2

Kérjen rá ajánlatot!

 

  UTS Biogas Kft

A megbízható szilárdanyag beadagolás fontossága

A szilárd alapanyagok (almos trágya, szilázs, stb.) folyamatos és egyenletes beadagolása növeli a biogáz üzem gázkihozatalát. A maximális biztonságot szem előtt tartva a tépőhengerekkel ellátott fogadó konténerből a behorást gumihevederes szállítószalaggal és külső oldali görgőkkel biztosítjuk. Bővebb információkért kattintson ide.

   

 

  Hígtrágyatároló mobil konténer

 Egyszerű megoldás a hatékony és folyamatos trágyakijuttatáshoz

tragyakijuttatas-dalmand

   

A logisztikai folyamat akkor gördülékeny, ha a szántóföldön dolgozó kijuttató tartálykocsi megállás nélkül végzi a kihelyezést. Az üresen vontatható 45, 55, 65m3-es konténer a szükséges csőcsatlakozókkal van szerelve. A szántóföldre érve hidraulikus tengelysüllyesztője a konténert a talajra ereszti. A kijuttató kocsi előrehaladtával a pufferkonténer továbbvontatható. A trágyakihelyezés ilyen módja hatékony és gördülékeny munkához vezet. Képekért látogasson el a referenciáinkhoz!

 

  Istállóklíma

Intelligens és egyben energiatakarékos szellőzés

A folyamatos, homogén eloszlású huzatmentes frisslevegő kiemelten fontos a megfelelő súlygyarapodáshoz és a jó állategészséghez. Egy korszerű szellőzőrendszer a kívánt szellőztetési értéket az előre beprogramozott szellőzési görbék alapján kalkulálja, az évszaknak megfelelően, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy éppen egy 30 férőhelyes fiaztatóban, vagy egy 600 férőhelyes hizlaldáról van szó. Ismerje meg közelebbről is a Stallprofi malacnevelők és hizlaldák szellőzésének működési elvét.

   

Álmennyezetszellőzés