Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

Kellemes Húsvétot kíván Önnek a Stallprofi Kft! Kérjük tekintse meg aktuális hírlevelünket, amelyben az aktuális munkáink mellett cégünk belső fejlesztéseiről, valamint a legkorszerűbb technológiákról is értesülhet. Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz.

 

Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg rendesen, kattintson ide!

 

  Kiállítás Hódmezővásárhelyen

Idén is ott leszünk az Alföldi Állattenyésztési Napokon 

Az év egyik legjelentősebb kiállításáról nem hiányozhat a Stallprofi Kft sem. Az április 26-27-28.-án megrendezésre kerülő eseményen könnyen megtalálhat majd minket a Topigs Danubia Kft-vel közös standon, közvetlenül a főtér mellett. Az érdeklődők kipróbálhatják az Argos szellőzésvezérlő rendszerünket, testközelből láthatják az új, magyar gyártmányú beton rácspadlónkat, de ezen kívül még sok meglepetéssel is szolgálunk majd. Addig is tekintse meg a korábbi kiállítások fotóarchívumát.

   

indagra

 

 

  Marhatartás technológia

Professzionális német gyártmányú szélfüggönyök 

marhatartas szelfuggony ws2

   

Sok évvel ezelőtt a Stallprofi Kft szerelte Magyarországon az első szélfüggönyt egy nagyalásonyi marhaistállóba, azóta számos fejlődésen ment keresztül ez az iparág is. Első ránézésre az egyes rendszerek egyformának tűnhetnek, pedig jelentős műszaki különbségek lehetnek közöttük. Az általunk forgalmazott német szélfüggönyök nehezen gyulladó PVC-ből készülnek, gumibetétes C-profilban futnak, nyitásmódjuk pedig szabadon variálható. További információkért kattintson ide.

 

  Sertéstartás technológia

Süldőszállás korszerűsítés Stallprofi technológiával Csorváson 

Ez az istállófelújítás jó példa arra, hogy költségtakarékosan is lehet olyan megoldást választani, amely minimális emberi munkát igényel az üzemeltetés során, mégis korszerű és intelligens. Oldalfali légbeejtés esetén különösen fontos, hogy télen még véletlenül se ejtsük közvetlenül az állatokra a levegőt, ezért vákuum-szenzorral is szabályozzuk a megnyitás mértékét. Nézze meg a képeinket!

   

csorvas suldoszallas

 

  UTS-Biogas Kft

Új, Kompakt és gazdaságos megoldás 50-250KW-os biogázüzemekre

   

Kairos néven új, hígtrágyára épülő koncepciót fejlesztettünk ki, optimalizálva azt a farmokon keletkező hígtrágya és trágya felhasználásra, növényi melléktermékek beadagolásának lehetőségével. A rendszert az 50 és 250 kW közötti méretű biogázüzemek létrehozására fejlesztettük ki és kimondottan a tejtermelő szarvasmarha telepek, illetve kisebb tehenészetek és sertéstelepek számára kínál ideális megoldást. Bővebben az UTS-Biogas Kft honlapján.