Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

Kérjük tekintse meg aktuális hírlevelünket, amelyben az aktuális munkáink mellett cégünk belső fejlesztéseiről, valamint a legkorszerűbb technológiákról is értesülhet. Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz.

 

  Állattenyésztési Napo 2013

Nagy sikere volt a rácspadlónknak Hódmezővásárhelyen

Ismét sokan keresték fel sátrunkat a hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Napokon. Külön látványosságként a stand teljes felületét a magyar gyártású csúcsminőségű rácspadlónkkal fedtük le, amelynek gyártókapacitását hamarosan az eddigi négyszeresére bővítjük. Marhatechnológiánk bemutatására a szokásosnál nagyobb hangsúlyt fektettünk: bemutattuk többek között az Agrotel motoros szélfüggönyeit, valamint a Bertasi pihenőbox és nyakbefogó kínlatát is. Tekintse meg galériánkat!

   

hmv2013

 

  Marhatartás technológia

Még nem késő felkészíteni istállónkat a nyári kánikulára

   

Mint ahogy kánikulában senki sem szeret egy felhúzott ablakú kocsiban várakozni, ugyanúgy a tehenek is szenvednek attól, ha az istállóban megreked a nyári hőség. Erre a problémára egy olyan, egyszerű és már rövid távon megtérülő megoldást kínálunk, amellyel a helyes tervezésnek köszönhetően nem fordulhat elő az a probléma sem, hogy a szél visszafújja a meleget az állományra. Figyelembe véve a néhány hetes szállítási határidőt, most még nem késő egy ajánlatkéréshez!

 

  Sertéstartás technológia

Az intec egyedi azonosításos kocaetető

Csúcstechnológiával támogatott, hatékony termelés nem csak új istállókban lehetséges. Minimális átalakítással akár a régi szalmás istállókban is alkalmazható a vemhességi stádiumnak és egyedi kondíciónak megfelelő automata takarmányozás, amely egy esetleges új istálló építésekor modulszerűen áttelepíthető. Tekintse meg a rendszerünket a honlapunkon, ahol látványos videóval is bemutatjuk az üzemelést. Referenciáink között talál példát teljesen új és meglévő istállóba történt telepítésre is.

   

lovasbereny vemhesszallas

 

  Hígtrágya technológia

Megbízható trágyakihúzóval a stresszmentes üzemeltetésért

prinzing

   

Régi beszállítópartnerünk, a német Prinzing GmbH több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a trágyakihúzás területén, legyen szó sertés- vagy marhaistállóról, hígtrágyás vagy szalmás tartásról. A rozsdamentes drótkötéllel vontatott, robosztus, rendkívül strapabíró rendszer az üzemeltetés alatt csak minimális szervizelést igényel. Ismerje meg a technológiánkat a honlapunkon!