Tel: (+36) 28 514-485
Hírleveleink

 

 

Kérjük tekintse meg hírlevelünket, amelyben az aktuális munkáink mellett cégünk belső fejlesztéseiről, valamint a legkorszerűbb technológiákról is értesülhet. Az Ön e-mail címe a Stallprofi Magyarország Kft-vel történt személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel, vagy a www.stallprofi.hu oldalon történt korábbi regisztrációja kapcsán került a rendszerünkbe. Amennyiben nem szeretné megkapni a havonta jelentkező hírlevelünket, úgy görgessen a levél aljára a leiratkozás gombhoz.

 

  Belső fejlesztések

Tervezéstől az ERP-ig

Egy 800 férőhelyes hizlalda technológiája is mintegy 200db külön-külön rendelendő tételből, azon belül pedig kb. 12.000 egységnyi beépítendő technológiai elemből áll. Gondoljunk csak bele, hogy mekkora lenne az esélye a hibátlan rendelésmenetnek abban az esetben, ha mindezt kétdimenzós, papír alapú tervekről próbálnánk meg összeszámolni, majd táblázatokban összegezni... Ismerje meg tervezési folyamatunk lényegét!

   

 

  Kivitelezés alatt lévő munkáink

Végéhez közeledik a teljesen automatizált szili malacnevelő felújítása

szil malacnevelo

   

A Hidráns Kft szándéka egy minden igényt kielígétő, korszerű sertéstelep létesítése. Ennek a komplex beruházásnak az első lépcsője a 6x288 férőhelyes malacnevelő rekonstrukciója, amely a napokban nyeri el végleges formáját és hamarosan megtörténhet az első betelepítés is. Szerelőink az utolsó simításokat végzik, a beüzemelés folyamatban van. Tekintse meg a felújítás alatt készített képeinket!

 

A legkorszerűbb technológiákkal épül a fiaztató Csorváson

csorvas fiaztato

    Több ütemben folyik a csorvási sertéstelep felújítása, jelenleg egy 2x34 férőhelyes fiaztatón dolgozunk. A régi istállóból nemsokára egy minden igényt kielégítő új fiaztató lesz. A lagúnák fölé már bekerültek a MIK rácspadlók a melegvizes fűtőlappal és az öntöttvas kocaráccsal. A kivitelezésben továbbra is hatalmas előnyt jelent a 3D tervezői hátterünk, ezt már a partnereink is megtapasztalták.

 

  Marhaistálló korszerűsítés 

Újabb termelőistálló kapott korszerű gerincszellőzőt a ZM-Nagisz Kft telepén

A beruházó marhatelepén a termelőistállók egyik problémája az volt, hogy a nyári meleg duplán "lecsapott" az állományra, hiszen a pala tovább forrósította a levegőt, ami pedig bent reked az istállóban. Ennek kiküszöbölésére egy rendkívül költségkímélő, bevilágítóként is funkcionáló, teljesen korróziómentes gerincszellőző rendszert szállítottunk most már két termelőistállóba is. A régi épületből így egy pillanat alatt egy jól szellőző, világos istálló lett.

   

nagisz gerincszellozo